Velkommen

Velkommen til Team-Carlsen's blog. Her kan du finde tips & tricks til at øge dine fangster chancer, samt læse hvordan vi fisker, og hvordan fiskeriet står til for os.

lørdag den 24. marts 2012

Randers fjord+Havørreder - Rapporten

Ja, som sagt tog vi en tur på Randers Fjord idag. Det var en af de mere stille dage, men dog fik vi 2 havørreder i båden. Vi havde fisket på strækket omkring Uggelhuse og Støvring, uden held. Så kom vi ud til Mellerup, hvor vi fik et hug, 1 time efter vi startede fiskeriet, kom der et hug. Den blev hurtigt halet ind, og viste sig at være en bette havørred på 41cm, som fik sin frihed få sekunder efter. Det gik så hurtigt at jeg ikke nået at få taget et billede af den. Der kan desuden siges den havde rigtig flotte farver. Nå.. vi fiskede videre i ca. 2½ time uden der skete noget, og besluttede at sejle tilbage til Uggelhuse og Støvring strækket. Der forsatte vi et godt stykke tid uden der skete noget. Nu, besluttede vi os for at tage hjem. Da "kaptajnen" var igang med at rulle den sidste stang ind og fik pillet sideplaneren af, begyndte det at rykke i stangen. Efter et modhug, var der fast fisk. Dette var også en bette en på de 35-40cm, men kæmpede faktisk rigtig godt, i forhold til størrelsen. Den sprang flere gange fri af vandet, og vi troede dog i starten at der var noget, noget større for enden af linen. Denne havørred havde også nogle fine farver som i kan se på billedet nedenunder:
Efter den kom indenbords, tog vi billeder og genudsatte den, hvorefter vi tog hjem. Jeg anbefaler Catch, Photo, Release, som jeg selv gør. K&B til jer alle!





En bette flot havørred. Den anden lignede den meget.



Vi skulle også have testet vores nye hydraulisk styring.
Den virkede rigtig godt, og kan anbefales.
Det er satme dejligt at være på vandet, i sådan noget vejr.








Ingen kommentarer:

Send en kommentar